Zpět

Bassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalší

Od: 10.05.2024
Do: 10.05.2024
Web: FESTIVAL GUIDE
Místo: Bratislava – Ružinov, Vlčie hrdlo
Vstupenky/informace: GoOut.cz

*Bassizm festival* prichádza s dvojdňovým programom. V piatok, 10. mája, sa v Refinery gallery predstavia Sub Focus, Koven, Pola & Bryson, Changing Faces a ďalší. Deň na to, 11. mája, bude nasledovať [360° afterparty s K Motionz](https://goout.net/sk/k-motionz-360-bassizm-festival-afterparty/szbakuw/). Pre viac info sleduj [*Bassizm music*](https://www.instagram.com/bassizm.music/) na Instagrame.

Učinkující
NázevPopis/foto
Bassizm music
Projekt bol založený v roku 2015 a pôvodne sa zameriaval na drum and bassové eventy. Dnes však značka pôsobí aj v iných žánroch. Poslaním Bassizm music je prinášať svojim návštevníkom vizuálne a zvukovo profesionálne odvedené šou.

Bassizm music

Sub Focus
Nick Douwma, uměleckým jménem Sub Focus je britský producent elektronické hudby. První nahrávky vydal v roce 2003. Od té doby se stal jedním z nejžádanějších drum&bassových jmen současnosti. První eponymní album vydal v roce 2009. Za čtyři roky následovalé album druhé, s názvem *Torus*. Z tohoto alba bylo vydáno i několik singlu, například *Falling Down*, *Out the Blue* či *Tidal Wave*, které se umístili v UK Singles Chart v top 25.

Sub Focus Sub Focus Sub Focus Sub Focus Sub Focus Sub Focus Sub Focus Sub Focus Sub Focus

Koven
Nový přírůstek do Viper Recordings family je Koven. Tento projekt tvoří teprve 20-letý producent Max Rowat a zpěvačka Kate Ashton. Jejich dubstepová produkce se čím dál častěji dostává do hledáčků velkých dubstepových DJů, což svědčí o kvalitě.

Koven Koven Koven Koven Koven

Pola & Bryson
Londýnske drum and bassové duo podpísané exkluzívne pod spoločnosť Shogun Audio.

Pola & Bryson

Changing Faces
Changing Faces je slovenský interpret působící na lokální drum&bass scéně. Tento producent z Piešťan je známy svými živými dancefloorovými sety. Jeho hudba se objevila u světových vydavatelství jako například Hospital Records, UKF nebo RAM Records. Ve svých 21 letech dokonce vystoupil na největším drum & bass festivale *Let It Roll* (2017). Na jaře 2018 získal na Slovensku hudební cenu Radio_Head Awards 2017 v kategorii „Objev roku“.

Changing Faces Changing Faces Changing Faces Changing Faces Changing Faces Changing Faces


Bassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalšíBassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalšíBassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalšíBassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalšíBassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalšíBassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalšíBassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalšíBassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalšíBassizm festival 2024: Sub Focus + Koven + ďalší

Místo: Bratislava – Ružinov, Vlčie hrdlo




Uložit tuto akci

Sdílet s přáteli: