Zpět

Bezva Fest Tour 2024

Od: 04.05.2024
Do: 15.06.2024
Web: FESTIVAL GUIDE
Místo: Česká republika
Vstupenky/informace: GoOut.cz

**Rodinný festival Bezva Fest Tour bude probíhat od 4. května do 15. června.** Na festivalu bude k dispozici 30 atrakcí (nafukovací hrady, kolotoče, atrakce pro dospělé), nejdelší nafukovací překážková dráha v ČR, *Bezva Edu* vzdělávací zóna, počítačová herna, simulátory, herní konzole, youtuberská stage, tvořivé dílny, charitativní zóna, beauty zóna, chlapácká zóna, zóna povolání, chill zóna nebo baby zóna. Součástí festivalu bude i velký sportovní festival s více než 20 sportovnímu oddíly a netradičními sporty k vyzkoušení.

Učinkující
NázevPopis/foto
Karol a Kvído
Taneční show pro děti pod vedením herečky a zpěvačky Karoliny Neuvirthove.

Karol a Kvído Karol a Kvído

Míša Růžičková
Míša Růžičková je česká zpěvačka a hudebnice, specializující se na hudbu pro děti.

Míša Růžičková Míša Růžičková Míša Růžičková

Lollipopz
Lollipopz je česká pěvecko-taneční hudební skupina zaměřená na dětské publikum. Skupinu tvoří 4 dívky ve věku 10-11 let. Lollipopz vystupují na kulturních akcích po České i Slovenské republice s vlastním repertoárem a komponovanými pořady pro děti. Jedná se o komerční projekt vedený managementem, společností Kawaii Production s.r.o..

Lollipopz Lollipopz Lollipopz Lollipopz

BiBiBum

BiBiBum BiBiBum BiBiBum

Tary
Tary je český youtuber a vloger.

Tary

Kája a Bambuláček
*„Kamarádská culíkatá holka a malý zlobivý kluk s modrou bambulí, který pochází z malé vesničky jménem Bambulkov.“*

Kája a Bambuláček

Sebastian
Kapela Sebastian má ve svém čele frontmana, zpěváka, textaře a kytaristu Sebastiana Navrátila. Svou kariéru Sebastian odstartoval v roce 2014, kdy vydal píseň *Polety*, která se stala velkým hitem a obsadila první příčky domácích hitparád. O rok později přišel s písní *Toulavá*, kterou úspěšně navázal na *Polety* a otevřel si dveře na českou scénu. Píseň *Toulavá* na YouTube nasbírala přes 34 milionu zhlédnutí a v anketě Slavík získala cenu za nejstreamovanější skladbu roku. V roce 2021 se kapela Sebastian usadila pod křídly Universal Music, kde odstartoval novou éru s novým týmem. V sestavě: Sebastian Navrátil (zpěvák, textař), ODD / Ondřej Turták (klávesy a produkce) a Dominik Smutný (bicí) kapela připravila již několik písní v nové produkci jako např. *Prach*(feat. Lipo), *Stačí jen málo* (feat. ATMO Music) či mysteriózní *LaLaLa*. S energickou a strhující show koncertuje Sebastian po celé republice.

Sebastian Sebastian Sebastian Sebastian Sebastian


Bezva Fest Tour 2024Bezva Fest Tour 2024Bezva Fest Tour 2024Bezva Fest Tour 2024Bezva Fest Tour 2024Bezva Fest Tour 2024Bezva Fest Tour 2024Bezva Fest Tour 2024Bezva Fest Tour 2024


Uložit tuto akci

Sdílet s přáteli: