Zpět

Festival kávy Two Coffee Champs 2024

Od: 10.05.2024
Do: 11.05.2024
Web: FESTIVAL GUIDE
Místo: Bratislava – Nové mesto, Račianska 1575/78
Vstupenky/informace: GoOut.cz

**Prostory Nové Cvernovky se promění v dějiště česko-slovenského kávového festivalu *Dva kávové šampiony.***. Nová Cvernovka se stala místem setkání všech milovníků kávy, odborníků na kávu, pražíren a pěstitelů z celého světa. Kávový festival je zaměřen na ochutnávky kávy v různých úpravách, přednášky, cuppings a workshopy zaměřené na senzorickou a domácí přípravu kávy. Festival *Two Coffee Champs 2024* přinese letos do Bratislavy tři aspekty: hudbu, umění a samozřejmě kávu. Ve třetím ročníku přibude energie a rozšíří se některé zóny. Během cuppingu se návštěvníci mohou naučit vnímat chutě kávy, poslechnout si poutavé prezentace dovozců, pražíren nebo barmanů, zastavit se ve venkovní zóně nebo se osvěžit v relaxační zóně. Mohou se těšit na řadu mezinárodních a zámořských pražíren, které představí svůj styl pražení kávy. V ceně vstupenky je zahrnuta neomezená konzumace kávy, vstup do jednotlivých zón festivalu, cuppingy a přednášky. A chybět nebudou ani kávové soutěže, v nichž se utkají baristé z několika zemí. Kromě kvalitní kávy bude k dispozici také nová rozšířená gastro zóna s jídlem a nápoji. Více informací bude zveřejněno na Instagramu [@twocoffeechamps](https://www.instagram.com/twocoffeechamps/?hl=en) a na webových stránkách [twocoffeechamps.com](https://www.twocoffeechamps.com/). Akci sponzoruje časopis a podcast o kávě [Roast Different](https://roastdifferent.com/). Generálním partnerem letošního ročníku je Bratislavský dopravní podnik. Pro dopravu na místo konání festivalu prosí organizátoři o využití městské hromadné dopravy.

Učinkující
NázevPopis/foto
roast different
Česko-slovenský magazín o kávových špecialitách, kávovej kultúre a ľuďoch, ktorí ju obklopujú.

roast different

Neraev
Neraev s hudbou začínala ako pätnásťročná v indie kapele, neskôr sa začala venovať vlastnej produkcii a DJingu. DJka a producentka z Bratislavy, ktorá vo svojich setoch a produkcii spája pomalšie žánre techna, breakbeat a house.

Neraev

Carl
Carl je slovenský DJ.

Carl

Otec Mirec
Otec Mirec aka Artist3 je umelec z Bratislavy prezentujúci sa audio-vizuálnym spôsobom. Venuje sa tancu, hudbe, moderovaniu či tvorbe podcastov. V januári 2022 začal v spolupráci s GoOut Slovensko nahrávať podcast [Za Hudbou](https://open.spotify.com/show/4WWNunuMHAf6Ll64pwmWqo?si=e4107cf5ba284e33).

Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec Otec Mirec

daniu

daniu daniu daniu

Lixx
Lixx (Michal Sekera) je slovenský drum & bass DJ s více než 20 lety zkušeností z hudební scény. Za svojí tvorbu získal Lixx třikrát ocenění *Slovak Drum & Bass Awards* (2008, 2009 a 2011) v kategorii *Nejlepší slovenský drum & bass DJ roku*.

Lixx Lixx Lixx Lixx Lixx

Vktrd
Slovenský DJ, producent a turntablista, člen dubstepové crew Sub:tearz a koncertní DJ pro FVCK KVLT hraje eklektickou taneční selekci lámaných beatů.

Vktrd Vktrd

Spacer
DJ Spacer – post-pandemické alter ego mladého DJa je odchované komunitou tajných párty a ovplyvnený zvukom berlínskych a kyjevských klubov. Aj vďaka tomu na lokálnu scénu neustále prináša nový a svieži zvuk. Okrem toho je aj promotérom a organizátorom viacerých podujatí zameraných na elektronickú a raveovú hudbu.

Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer

CLV
CLV je alter ego drum’n’bassového DJe Clivea, ve kterém dává prostor zájmu o trochu jinou hudbu – temnou bass music, techno či house z dílny labelů jako Hessle Audio, Livity Sound či L.I.E.S.

CLV CLV CLV

Maikl Knight

Maikl Knight Maikl Knight Maikl Knight

Caravan Sound Systema


Festival kávy Two Coffee Champs 2024Festival kávy Two Coffee Champs 2024Festival kávy Two Coffee Champs 2024Festival kávy Two Coffee Champs 2024Festival kávy Two Coffee Champs 2024Festival kávy Two Coffee Champs 2024Festival kávy Two Coffee Champs 2024Festival kávy Two Coffee Champs 2024Festival kávy Two Coffee Champs 2024

Místo: Bratislava – Nové mesto, Račianska 1575/78




Uložit tuto akci

Sdílet s přáteli: