Zpět

Letní scéna Divadla Bravo!

Od: 04.06.2024
Do: 16.07.2024
Web: FESTIVAL GUIDE
Místo: Praha 1 – Staré Město, U milosrdných 814/17
Vstupenky/informace: GoOut.cz

**Divadlo Bravo!, společně s novocirkusovým souborem Losers Cirque Company, se letos opět přesune do prostor Anežského kláštera. *Letní scéna Divadla Bravo!* přivítá diváky od června do července 2024.** Hlavním představením letní scény bude site specific multižánrové představení s názvem *[Sancti](https://goout.net/cs/sancti/ezldbih/)*, které vzniklo spojením souborů Losers Cirque Company a Maranatha Gospel Choir. Představení v režii Justina Svobody a Petra Horníčka propojuje starobylé prostředí kláštera, nový cirkus, autorskou hudbu, zpěv a živé vyprávění do jednoho celku. Díky modernímu pojetí tématu svatosti diváci prožijí magický zážitek, to vše v prostorách gotických zahrad kláštera.

Učinkující
NázevPopis/foto
Losers Cirque Company
Losers Cirque Company je produkčním projektem společnosti United Arts Petra Horníčka a Zdeňka Moravce. Stálý tým herců, tanečníků a akrobatů vždy přizve ke spolupráci další etablované umělce z různých oborů a tak vzniknou jedinečné projekty, které mají ambici obstát v konkurenci se zahraničními produkcemi.

Losers Cirque Company Losers Cirque Company Losers Cirque Company Losers Cirque Company Losers Cirque Company Losers Cirque Company Losers Cirque Company Losers Cirque Company Losers Cirque Company Losers Cirque Company

Maranatha Gospel Choir
Pěvecký sbor Maranatha Gospel Choir vznikl v roce 2006, od kdy také aktivně vystupujeme po celé České republice i v zahraničí. Repertoár souboru tvoří vlastní i převzaté písně, zejména od umělců jako je Kirk Franklin (USA), Deon Kipping (USA), Brian Fentress (USA), Hans Christian Jochimsen (Dánsko), Claes Wegener (Dánsko) a další. Soubor patří mezi jeden z největších gospelových sborů v Čechách. Spolupracovali mimo jiné s Anetou Langerovou, Vojtou Dykem, Xindlem X a dalšími. Momentálně se podílí na představeních Divadla Bravo akrobatického souboru nového cirkusu Loosers Cirque.

Maranatha Gospel Choir Maranatha Gospel Choir Maranatha Gospel Choir Maranatha Gospel Choir


Letní scéna Divadla Bravo!Letní scéna Divadla Bravo!Letní scéna Divadla Bravo!Letní scéna Divadla Bravo!Letní scéna Divadla Bravo!Letní scéna Divadla Bravo!Letní scéna Divadla Bravo!Letní scéna Divadla Bravo!Letní scéna Divadla Bravo!

Místo: Praha 1 – Staré Město, U milosrdných 814/17




Uložit tuto akci

Sdílet s přáteli: